Een VA helpt met bouwen aan jouw bedrijf

Werken met een Virtueel Assistent werkt echt. Voor veel ondernemer is een Virtueel Assistent nog vrij onbekend, de meesten vragen zich af; wat doet een Virtueel Assistent eigenlijk? Heel concreet kun je zeggen: ze helpt je bij het groeien van je bedrijf, neemt je werk uit handen, denkt met je mee, kijkt naar kansen en mogelijkheden en vindt kwaliteit heel belangrijk. Samen maken wij jouw bedrijf nog succesvoller.

Je werkt dus samen met een professionele en ervaren assistent die op afstand, vanuit een eigen locatie, werk voor jou verricht.

Mogelijkheden en kansen

Werken met een Virtueel Assistent werkt, omdat jij bepaalt waar je hulp bij kunt gebruiken. Je geeft aan waarbij jij ondersteuning wenst, je krijgt dus maatwerk. Door werkzaamheden uit te besteden ontstaat er voor jouw bedrijf weer ruimte. Je kunt je meer focussen op het verbeteren van je dienst of product en alle randzaken uitbesteden. Om nog meer kansen te zien denk ik altijd met ondernemers mee en help ze waar nodig met de uitwerking ervan.

De Virtueel Assistent is er in veel verschillende soorten en maten. Zelf ben ik een ervaren kracht en hou van veel verschillende werkzaamheden en van uitdagingen. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden waarmee ik jou verder kan helpen:

  • Beheren mailboxen
  • Agendabeheer
  • Het proces: van offerte tot klant
  • Websites en Social media
  • Inrichting en beheer van CRM-systemen
  • Procesoptimalisatie (meer doen in minder tijd)
  • Bijhouden van jouw administratie
  • Digitaliseren
  • Sparringspartner

Zoals je kunt zien zijn er heel veel werkzaamheden die je uit kunt besteden, maar uiteindelijk gaat het om een goede samenwerking. Jouw bedrijf verdient een virtueel assistent die je bedrijf met gouden handschoenen aanpakt, die je kunt vertrouwen, waar je een klik mee hebt en die echt van toegevoegde waarde is.

Meer informatie of werken met een virtueel assistent werkt? Kijk naar mogelijkheden

Naast bovenstaande voorbeelden kan ik nog wel 100 mogelijkheden opnoemen! Elk bedrijf is anders en elk bedrijf heeft andere behoeftes. Neem vooral contact op, dan kunnen we samen bekijken wat jou het meeste vooruit helpt. In overleg is er heel veel mogelijk, maar we gaan pas samenwerken als we er allebei dat ‘gouden’ gevoel bij hebben. Neem vooral eens vrijblijvend contact met me op.