De laatste jaren gaan de wijzigingen in de digitale wereld ontzettend snel. Dat is dan ook de reden dat de gemiddelde website maar een jaar of 3 meegaat. De veranderingen blijven elkaar in rap tempo opvolgen en daarom is het lastig om dat bij te houden. Daarom zou jij er voor kunnen kiezen om het onderhoud van je website uit te besteden. Als jij bijvoorbeeld die snelle website wilt en ook goed gevonden wilt worden op internet zul je mee moeten met de veranderingen.

Wees online zichtbaar

Een website is steeds meer jouw online visitekaartje. Wie zoekt er tegenwoordig niet op Google?

Het is duidelijk dat het steeds belangrijker is om online vindbaar te zijn, maar niet iedereen heeft hier affiniteit mee of tijd voor. En als je dan eindelijk die website hebt gemaakt moet deze ook bijgehouden worden. Het kan heel fijn zijn om dit uit te besteden.

Heb je nog geen website?

Ook zijn er ondernemers die nog geen website hebben, maar dit wel willen. Dat kan ik natuurlijk voor jou regelen! Websites zijn er in vele soorten en maten. Wat past bij jouw onderneming, wil je alleen je dienst promoten of producten verkopen? Of moet je website beter aansluiten bij je huisstijl? Overal is wat voor bedacht.

Met een klein beetje input kan ik voor jou die mooie website bouwen, volledig in jouw huisstijl. Met mijn kennis kan ik er een maatwerk website van maken die voorzien is van leuke opties. Vaak volstaat een basis website al, dus wil je het niet te duur maken? Neem dan genoegen met een mooie basis en laat mij er voor zorgen dat jouw teksten goed gevonden worden in Google.

Bestaande website verbeteren of beheren

Het kan gebeuren dat je een website hebt maar er daarna niet veel meer mee gedaan hebt, dan kan het zijn dat je site nodig updates nodig heeft, je teksten niet meer SEO-proof zijn (goed vindbaar op google) en je foto’s en producten en diensten verouderd zijn. Laat mij het bijwerken en het voor je bijhouden zodat je voortaan altijd up-to-date bent.

Wil je meer informatie of denk je dat ik iets anders voor je kan betekenen zoals bijvoorbeeld hulp bij jouw Afas, administraties & offertes of misschien met iets anders? Neem zeker contact met mij op.