Ondernemer en moeder

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Virtueel Assistent Michelle, woon in Apeldoorn en ben 34 jaar. Naast ondernemer ben ik ook moeder van 4 super lieve jongens. De jongste twee zijn een tweeling en de oudste twee beginnen al erg zelfstandig te worden. Iedereen gaat nu naar school en vindt steeds meer zijn eigen weg. In 2019 kwam er na alle drukke jaren rust in ons gezin en werd het tijd voor nieuwe plannen.

Na 14 jaar te hebben gewerkt als directiesecretaresse, managementassistente en office manager bij onder andere Van Erkelens Accountants & Belastingadviseurs – en daarvoor nog bij een advocatenkantoor –  besloot ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging.

Virtueel Assistent Michelle | maximale gedrevenheid

Mijn enorme gedrevenheid, waarschijnlijk aangewakkerd door mijn ondernemersfamilie, triggerde mij om actie te ondernemen. Ik wilde nog veel meer ontdekken en leren en om dat te bereiken moest er iets veranderen. Daarom ging het roer om en besloot ik zelf ondernemer te worden en te starten als Virtueel Assistent Michelle.

Ondernemend | enthousiast | ambitieus

Virtueel Assistent Michelle staat voor ondernemend, enthousiast, ambitieus en vernieuwend. De afgelopen jaren heb ik hele mooie CRM-systemen in mogen richten, klantportalen gebouwd, veel (interne en externe) processen geoptimaliseerd en mijn taken als directiesecretaresse en office manager uitgevoerd. Ik heb daar ontzettend veel van geleerd en wil nu mijn ervaring inzetten voor andere ondernemers.

Werkgebied van Virtueel Assistent Michelle

Ik werk als Virtueel Assistent vanuit mijn woning in Apeldoorn. Natuurlijk ben ik niet regio gebonden en is online alles mogelijk. Wel is het zo dat ik in de regio Apeldoorn, Deventer en Vaassen wat makkelijker naar je toe kan komen om te sparren of gewoon een kop koffie/thee te drinken. Ook maak ik gebruik van waardevolle contacten, die komen veelal hier uit de regio.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat een VA voor jou kan betekenen? Kijk dan op de pagina: Wat is een VA of neem contact met mij op.