Wat is het tarief?

Voor een (Virtueel of Interim) Assistent wordt gemiddeld een tarief van € 50 per uur exclusief btw gehanteerd. Uiteraard zijn er verschillende factoren bepalend om de hoogte van het tarief exact vast te stellen. Zoek je bijvoorbeeld een Interim Assistent, dan kan het tarief anders zijn dan bij een Virtueel Assistent. Wil je een ervaren kracht of iemand die net begonnen is? Wat is het soort opdracht, de duur en de moeilijkheidsgraad.

Mijn gemiddelde uurtarief is € 50 exclusief btw. Aangezien geen opdracht of project hetzelfde is kan het uurtarief wat variëren. Om je een goed aanbod te kunnen doen bespreken we eerst de wensen en mogelijkheden. Voordat we starten aan een mooie samenwerking ontvang je van mij een opdrachtbevestiging. Hierin staat duidelijk vermeld wat je van mij kunt verwachten en tegen welk tarief dat is.

Tarief assistent | eerste uur gratis

Voor sommige ondernemers is het werken met een virtueel assistent nieuw en onbekend. Wil je het wel proberen maar weet je niet of het wat voor jou is, dan heb ik een hele mooie oplossing. Om jou kennis te laten maken met de voordelen van een virtueel assistent krijg je bij mij de mogelijkheid om een uur kosteloos gebruik te maken van mijn dienst. Haal er je voordeel uit en probeer het vooral. Twijfel je nog? Niet doen, neem vooral contact op!

Misschien wil je eerst nog weten wie ik ben? Kijk dan op: even voorstellen.