Als nieuwbakken ondernemer kon ik deze week eindelijk echt beginnen te bouwen aan mijn eigen bedrijf. Maar mensen, wat komt er veel op je af. Alles wat je doet moet je eerst maken of bedenken, inrichten en ook hier en daar al investeren. Het voelt alsof je niet vooruit komt, je bent aan het roeien met 1 spaan. Maar daar is mijn hulp – de mede-ondernemer!! Het voelt alsof we een team zijn en elkaar echt kunnen versterken. Ik geloof in de verbinding en ben er van overtuigd dat je samen sterker bent.

Mijn eerste klant

Na het onwennige begin van deze week kan ik nu toch wel zeggen dat het een zeer effectieve week was. Je krijgt meer visie, inzichten in je eigen bedrijf en je leert zoveel van de mensen om je heen. En dat is precies waarom ik ondernemer wilde worden, ik wil leren, ontdekken en mijn grenzen opzoeken. En ik kan zeggen, dat is aardig gelukt! Na zo’n weekje ben ik blij dat het weekend er aan komt om alle eerste indrukken te laten landen. En weet je, wat ik nou het aller-allerleukst vond aan deze week? Mijn eerste klant heeft zich gemeld!!! Wow, dit had niemand van te voren kunnen bedenken. Ik mag een website bouwen en samen gaan we dit leuke avontuur aan. We maken er iets heel moois van en ik zorg dat zij heel hoog in de zoekresultaten van google komt, want ook haar gun ik net zo’n vliegende start.

Samen staan we sterk

Naast mijn eerste klant heb ik nu al ervaren hoe fijn je kunt samenwerken met andere ondernemers. Iedereen wil je helpen. Er staan al een paar hele leuke afspraken in mijn agenda gepland bij ondernemers die mij mee willen nemen in hun reis. Zie jij er ook het nut van in om verbinding te maken met andere ondernemers? Stuur me gerust een berichtje, samen sta je sterk!

Volgende week ga ik weer verder met nog meer energie!