Als interim assistent kan ik voor jou de ideale en snelste oplossing zijn. Door ziekte, zwangerschap of een groot project kun je tijdelijk extra hulp nodig hebben.

Bij een interim assistent kun je er vanuit gaan dat zij ervaren is en niet veel uitleg nodig heeft. Hierdoor heb je op korte termijn verlichting bij het project of de werkzaamheden waar jij capaciteit voor nodig hebt. Mijn grote voordeel is dat ik op korte termijn beschikbaar ben, flexibel ingesteld ben en jij bepaald de duur van onze samenwerking. Maar misschien wel het allerbelangrijkste, ik heb nauwelijks inwerktijd nodig. Door mijn ervaring zijn een paar woorden voldoende, zo kun jij weer snel vooruit.

Een interim assistent biedt flexibiliteit en voordelen

Als interim assistent ben ik vanuit Apeldoorn inzetbaar vanaf 4 uur per week, waarbij de werkdagen en het precieze aantal uren bespreekbaar zijn. Ook zullen we in overleg de werkplek bepalen. Een groot voordeel is dat je geen zorgen hoeft te maken over ziektekosten, pensioenverzekering of andere zaken. Hoe lekker is dat? Je belt mij, ik ga aan het werk en verder ben je geen tijd aan me kwijt.

Apeldoorn en omstreken

Zelf ben ik gevestigd in Apeldoorn, daarom richt ik mij vooral op Apeldoorn en omstreken. Is jouw standplaats niet verder dan 25 km vanaf Apeldoorn dan is het voor mij zeker geen probleem om voor jou te werken.

Ben je benieuwd wie ik eigenlijk ben? Kijk dan op de pagina Virtueel Assistent Michelle.