Je werkt samen met een professionele en ervaren secretaresse die, vanuit een eigen locatie, werk voor jou verricht. We noemen dat een Virtueel Assistent, afgekort de VA. Een VA neemt je werk uit handen, denkt met je mee, kijkt naar kansen en mogelijkheden en vindt kwaliteit heel belangrijk. ‘ervaren secretaresses op afstand’ zijn er in verschillende soorten en maten.

Meerwaarde van een ervaren secretaresse

Ik ben een ervaren secretaresse en een echte duizendpoot. Ik ben sterk in het verkorten en verbeteren van processen, ik ben precies en denk graag met je mee zodat een product of dienst zo optimaal mogelijk in de markt gezet wordt. Na jarenlang te hebben gewerkt als directiesecretaresse weet ik ondertussen veel van de applicatie Afas. Ik heb affiniteit met websites, social media en CRM systemen. Organiseren kan ik en structuur aanbrengen dus ook! Ik hou van diversiteit en daarom focus ik mij niet specifiek op een bepaalde branche.

Virtueel Assistent Michelle | speciaal voor drukke ondernemers

Veel ZZP’ers en MKB’ers hebben hetzelfde probleem: ze zijn ontzettend druk en hebben te weinig capaciteit om hun dienst of product te verbeteren. Ook is er te weinig tijd om te investeren in de groei van hun bedrijf. Elke ondernemer is bezig met zaken die niet direct geld opleveren maar wel moeten gebeuren. Voor mij ontstond hier het idee van het opstarten van VA Michelle. Wat is er nou mooier dan mijn passie te delen met iemand die er echt wat aan heeft?!

Kennismaking met VA Michelle; eerste uur gratis

Om jou ook te laten profiteren van een kennismaking met mij als Virtueel Assistent heb ik een fantastische aanbieding voor je waarbij je kosteloos en zonder verplichtingen 1 uur kennis kunt maken met mijn diensten! Wil je daar meer over weten? Lees daarvoor even verder op de pagina Tarief.

Wil je nou weten wat een virtueel assistent doet? Lees dan even verder; werken met een virtueel assistent.